Tiffanyt ovat olleet lepotilassa melkein koko kesän. Yksi työ on vailla kehyksiä, otan siitä kuvia heti valmistuttuaan. Aihe saa olla vielä yllätys.

Vaikka lasitöitä on tullut tehtyä vain vähän, olen niiden sijaan ahkeroinut puutarhassa. Raivasimme pihan nurkkaan tilaa parvekeryhmälle ja lepotuolille kahvi- ja lukuhetkiä varten. Puita ja pensaita piti rapsia jotta aurinko pääsee hyvin paistamaan, siinä riitti hommia!

Tällainen auringonkukka kasvaa ruukussa pöydän vieressä, taustalla Unkarinsyreeni, jota karsittiin kovalla kädellä. Kukat on kasvatettu siemenistä.

1770495.jpg

Tässä kuva kahvituolilta otettuna taloon päin. Valmiina Plantagenista ostettu syysasteri odottelee kahvipöydän päällä lopullista sijoituspaikkaansa.. Lapsenvaunuissa nukkuu kevättalvella syntynyt lapsenlapsi.

1770496.jpg

Etupihan Clematis joka kukkii vihdoin!

1770498.jpg

Lopuksi kuva kukkapenkistä joka näkyy suoraan keittiön ikkunasta

1770501.jpg

Etualalla Karpaattienkello, penkin reunuksella Kuunlilja. Keltaiset taitavat olla Päivänliljoja ja niiden taustalla jo kukintansa lopettanut, vaaleanpunainen Pioni. Pionin vieressä on myös kukkinut Idänunikko, mutta sen tuomio on löytää uusi paikka pihan perällä. Roskaa, mokoma, aivan valtavasti!